Відділ освіти, молоді та спорту Локачинської РДА
Субота, 18.05.2024, 18:20
Меню сайту

Форма входу

Пошук

Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 33

Педагогічна преса

МОН України

Статистика

Головна » 2014 » Червень » 12 » Триває літня оздоровча кампанія 2014 року.
16:13
Триває літня оздоровча кампанія 2014 року.

 Вже традиційно, по завершенні навчального року  на базі загальноосвітніх шкіл І-ІІ та І-ІІІ ст. відкриваються табори із денним перебуванням  або пришкільні табори.

  Цьогоріч  пришкільні табори будуть працювати з 2  по 20  червня.    Відпочинком  у  пришкільних таборах  охоплено 1222 дитини , що становить 60 % від загальної кількості дітей, які навчаються у школах.

  Перед початком  літнього оздоровчого  сезону відпочинку дітей спільно відділом освіти  та працівниками Горохівського міжміськрайонного управління головного управління держсанепідслужби у Волинській області проведено семінари-навчання для начальників таборів, шкільних кухарів.      Головними питаннями, які вирішувались під час проведення нарад,  це - якісне харчування дітей у пришкільних  таборах, організація дозвілля, перелік документів, необхідних при відкритті таборів, контроль за продуктами харчування, техніка безпеки, попередження харчових отруєнь та ін.

  Відпочинком насамперед охоплені діти пільгових категорій: діти-сироти та діти, які позбавлені батьківського піклування, діти з неповних сімей,  з багатодітних та малозабезпечених  родин, діти , що потерпіли внаслідок Чорнобильської катастрофи., діти-інваліди. Також у пришкільні табори залучені діти, які опинилися в складних життєвих ситуаціях , діти із числа групи ризику, а також талановиті та обдаровані діти, відмінники навчання, діти працівників агропромислового комплексу та соціальної сфери села.

  Із бюджетних асигнувань на  харчування однієї дитини в день на період оздоровчого сезону виділено 10  грн. У пришкільних таборах введене 2-х разове харчування-сніданок та обід. Тривалість перебування дітей у таборах - з 9 по 15 годину.

  Значну увагу приділено організації дозвілля школярів. Цього року підтримку в організації цікавого дозвілля надають позашкільні установи Локачинського району: Будинок школяра та Локачинська дитячо-юнацька спортивна школа. Так, педагогами Будинку школяра проводяться майстер-класи із бісероплетіння, народних промислів, художнього розпису,організовуються концертні програми. Локачинська ДЮСШ  проводить змагання із футболу серед вихованців пришкільних таборів.

  З нагоди Міжнародного дня захисту дітей  4 червня  проведено  районну акцію-концерт «Діти-дітям» у районному Будинку культури  . У пришкільних таборах проведено конкурси малюнків на асфальті, концертні програми.

  Начальниками таборів із денним перебуванням заплановані екскурсії по визначних  історичних  місцях  Локачинського району та Волинської області.

 

Переглядів: 626 | Додав: Roma | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
lokachiosvita2024@gmail.com
Конструктор сайтів - uCoz