Відділ освіти, молоді та спорту Локачинської РДА
Субота, 18.05.2024, 18:20
Меню сайту

Форма входу

Пошук

Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 33

Педагогічна преса

МОН України

Статистика

Головна » 2016 » Лютий » 24 » Пам’ять героїв стукає в наші серця.
14:47
Пам’ять героїв стукає в наші серця.

І знову, у котрий вже раз
Зійшлися ми в одній родині,
Щоб пом’янути славний час,
Коли в офіру Батьківщині
Себе принесли кращі з нас

19 лютого в актовій залі НВК «Локачинська ЗОШ І-ІІІст.-гімназія» відбувся фестиваль військово-патріотичної пісні Герої не вмирають» серед школярів та молоді району. Фестиваль був присвячений пам’яті героїв Небесної Сотні, воїнів АТО які віддали життя за єдність України.
В програмі Фестивалю: концертна програма, виставка дитячих малюнків, плакатів на патріотичну тематику, акція «Дитячий оберіг для воїнів АТО», вручення воїнам АТО пам’ятних значків, урочиста хода та покладання квітів до фото стели пам’яті Героїв Революції Гідності та загиблих за Єдність України.
У Фестивалі взяли участь учнівські колективи Заячицівської, Зубильненської, Білопільської, Козлівської, Туминської, П’ятикорівської ЗОШ І-ІІст.; НВК «Локачинської ЗОШ І-ІІІст.-гімназія», Привітненської, Затурцівської, Колпитівської, Шельвівської, Бубнівської, Холопичівської, Павловичівської ЗОШ І-ІІІст., районного Будинку школяра.
Учасники фестивалю представили увазі глядачів пісні та поезію Т.Шевченка, які передали повноту атмосфери та емоції періоду Революції Гідності. Прониклива, трагічна і героїчна тема перенесла учасників та гостей фестивалю у ті тривожні часи та переплелася із сучасними подіями на Сході нашої держави, а щирість, артистизм, мелодійність і чудовий голос виконавців вразив всю глядацьку аудиторію.
Почесними гостями фестивалю були учасники Майдану та АТО. Саме їм були вручені символічні нагрудні значки від дітей Локачинщини.
Цей Фестиваль проводиться з метою патріотичного виховання молоді на кращих зразках поетичної та пісенної творчості. Свято всенародне, бо захисниками Вітчизни є учасники національно-визвольних рухів ХХ століття, учасники Революції гідності, добровольці і військові, волонтери, діти і дорослі — всі ті, хто в різний спосіб наближають нам перемогу.

Переглядів: 451 | Додав: Roma | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
lokachiosvita2024@gmail.com
Конструктор сайтів - uCoz