Відділ освіти, молоді та спорту Локачинської РДА
Субота, 18.05.2024, 19:42
Меню сайту

Форма входу

Пошук

Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 33

Педагогічна преса

МОН України

Статистика

Головна » 2017 » Жовтень » 27 » Чемпіонат області з футболу
12:48
Чемпіонат області з футболу

                                                 

«Срібло», у копілку  спортсменів району

           Триває обласна Спартакіада   за програмою «XV Спортивні ігри школярів Волині».

     Нещодавно м.В.Волинську смт Любешів, смт Ратно та с. Забороль Луцького району проходили  зональні змагання з футболу серед юнаків 2000 р.н. і молодші. Взагалі на футбольних полях Волині зібрались 360 юних  спортсменів у складі 20 команд з районів області.

10 жовтня ц.р. в місті В-Волинському збірна команда Локачинського району відіграла зональні ігри. У групі змагання проходили за олімпійської системою. Наші земляки впевнено здолали опір   команд Іваничівського району (3:0) та  В-Волинського району (1:0), тим самим  вибороли путівку до фінальної частини.

        За результатами  відбіркових змагань, ще у трьох групах фіналістами стали команди Любешівського, Рожищенського та Ратнівського районів.

        Фінальний етап змагань відбувся у с. Копачівка Рожищенського району.

        У фіналі наші земляки першу гру зіграли з командою Любешівського району. У цьому двобої спортсмени Локачинщини отримали бажану перемогу (2:1), та  на жаль, у наступній зустрічі за звання Чемпіона  отримали поразку від господарів поля-команди  Рожищенського району (1:2) . Після фінального свистки юні футболісти та тренерський склад  не змогли стримати емоцій. За багато років наша командаі двічі потрапляли до фінальної частини, але друге командне місце - перше   досягнення футболістів  на змаганнях такого рівня.

Честь району та школи захищали: Грек Дмитро, Шевчук Владислав,Дрозда Михайло, Шевчук Олександр (ОНЗ « НВК Локачинська зош І-ІІІ ст..-гімназія»), Ханзерук Дмитро, Чечелюк Дмитро, Ляшук Роман (Затурцівська зошІ-ІІІ ст..), Кузнецов Роман,(Шельвівська зош І-ІІІ ст), Барчук Владислав, Панасюк Тарас (Бубнівська зош І-ІІІ ст..), Великийчоловік Юрій(Козлівська зош І-ІІ ст..) Шанта Роман(с.Затурці),Недбало Вадим (с.Шельвів),Хімічук Юрій, Пашкуда Дмитро (с.Козлів),Власюк Григорій (с.Кремеш), Савчук Степан (с.Замличі), Мотрій Назар(с.П»ятикори).

        За підсумками фінальних зустрічей перше місце виборола команда Рожищенського району,  друге  місце посіли спортсмени Локачинського району, третє місце - Любешівський район.

Переможеці та призери змагань нагороджені дипломами Волинського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України.

          Відділ освіти, молоді та спорту висловлює вдячність директорам та вчителям фіз..виховання вищезгаданих загальноосвітніх шкіл, а також тренерам –викладачам Локачинської ДЮСШ, які упродовж багатьох років  готують кандидатів для збірних команд району.

 За зайняте друге місце команду (до якої входив  дублючий склад команди «Турія» с.Затурці ) вітає Федерація футболу Локачинського району, за досягнуті успіхи кожен гравець отримає срібні медалі.

 

                                                                             

Переглядів: 498 | Додав: Roma | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
lokachiosvita2024@gmail.com
Конструктор сайтів - uCoz