Відділ освіти, молоді та спорту Локачинської РДА
Неділя, 05.05.2024, 14:27
Меню сайту

Форма входу

Пошук

Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 33

Педагогічна преса

МОН України

Статистика

Головна » 2018 » Листопад » 30 » ПРОТОКОЛ №1 засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора Привітнеської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів
10:37
ПРОТОКОЛ №1 засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора Привітнеської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів

Присутні: 6 членів конкурсної комісії

Відсутні :-0 .

 

Порядок денний:

  1. Про склад конкурсної комісії та розподіл функціональних обов'язків (доповідач – О.С.Комар)
  2. Про розгляд документів претендентів на заміщення вакантної посади директора села Привітне (доповідач –Комар О.С.).
  3. Про порядок проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора  села Привітне (доповідач –О.С.Комар).
  1. СЛУХАЛИ:

        Комара О.С., начальника відділу освіти, молоді та спорту, який сказав, що  відповідно до наказу відділу освіти, молоді та спорту оголошено конкурс на заміщення вакантної посади директора загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Привітне  та конкурсна комісія   для проведення  конкурсу. Відповідно до Положення про проведення  конкурсу на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Локачинського  району  конкурсна  комісія  складається  із 6 –ти членів. Для проведення конкурсного відбору на посаду директора школи необхідно обрати голову конкурсної комісії та секретаря.

ВИРІШИЛИ:

Головою конкурсної комісії  обрати Комара Олексія Сергійовича, начальника відділу освіти, молоді та спорту Локачинської райдержадміністрації.

Секретарем конкурсної комісії обрати Ребрук Аліну Денисівну, представника від трудового колективу Привітнеської  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня.

 

  1. СЛУХАЛИ:

   Комара О.С., який сказав, що 21 листопада 2018 року завершився термін подання претендентами  документів  на посаду директора Привітненської  ЗОШ І-ІІІ ступенів. Станом на 19 листопада подала  документи лише Кондратюк Любов Стахівна, вчитель ЗОШ І-ІІІ ст.с.Привітне, яка на даний час виконує обов’язки директора даної школи. Подані усі документи відповідно до Положенння. 

ВИРІШИЛИ:

Допустити  Кондратюк Любов Стахівна, вчитель ЗОШ І-ІІІ ст.с.Привітне, до конкурсного відбору на посаду директора загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня села Привітне.

 

3. СЛУХАЛИ:

 

Комара О.С, який ознайомив членів комісії із етапами проведення конкурсного відбору на посаду директора школи. Він зазначив, що перелік тестових питань , зразок ситуаційного завдання та критерії оцінювання письмового тестування і завдань конкурсу  затверджено   розпорядженням голови Локачинської районної ради  та оприлюднені на сайті відділу освіти, молоді та спорту Локачинської   райдержадміністрації  та  на сайті  Локачинської районної ради.

 

 

 

ВИРІШИЛИ:

 

Провести конкурсний відбір на посаду директора загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Привітне 29 листопада  о  10 годині  в  приміщенні відділу освіти,молоді та спорту Локачинської райдержадміністрації за адресою:  смт Локачі, вул.Героїв Майдану, 38

 

Голова  комісії      ___________О.С.Комар

Секретар                ___________А.Д.Ребрук

 

 

       Члени комісії________________А.В.Вільчевський

                               ________________В.Ф.Дудечко

                                ________________І.М.Красовський

                                 ________________М.П.Чінка

Переглядів: 508 | Додав: Roma | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
lokachiosvita2024@gmail.com
Конструктор сайтів - uCoz