Відділ освіти, молоді та спорту Локачинської РДА
Субота, 18.05.2024, 16:59
Меню сайту

Форма входу

Пошук

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 33

Педагогічна преса

МОН України

Статистика

Головна » 2015 » Квітень » 15

В районі завершено атестацію педагогічних працівників. У 2015 році атестувалося 124 педагогічних працівники.З них:
- 114 педагогів із загальноосвітніх шкіл (42 педагоги були проатестовані шкільними атестаційними комісіями)
- 10 вихователів дошкільних закладів,
За результатами атестації комісій І і ІІ рівня всі педагоги визнані такими, що відповідають займаній посаді у відповідності до п. 3.11.
У відповідності до п. 1.7., 1.9. та 3.19. Типового положення, було проведено позачергову атестацію 17 педагогів з метою підвищення кваліфікаційної категорії за їх заявами, з них 13 атестувалися вперше. Один педагог проходив атестацію за двома посадами, двоє педагогів Доскуч Л.В. і Мельничук Н.В. атестувалися тільки на присвоєння педагогічних звань. Порушень Положення про атестацію не виявлено. Педагоги шкіл району результативно працювали над підвищенням свого професійного рівня шляхом проходження курсової перепідготовки, самоосвіти, вивчення і впровадження в практику роботи інноваційних технологій навчання і виховання. Всі вчителі, які атестувались на підтвердження чи присвоєння вищої категорії і педагогічних звань, представили матеріали з досвіду роботи над проблемним питанням, методичні посібники, розробки уроків, позакласних заходів і інше, взяли активну участь у роботі науково-практичної конференції  а також у ХІІІ районному фестивалі педагогічних ідей на тему «Інноваційний пошук освітян району»,  районній  виставі  “Творчі сходинки педагогів”. Більшість вчителів, які атестувалися  підготували власні портфоліо, презентації з досвіду роботи. Методичні  рекомендації вчителя української мови і літератури Холопичівської   ЗОШ І-ІІІ ст. Доскуч Л.В. пройшли апробацію в районі і схвалені  на засіданні науково-методичної ради Волинського ІППО. Працівниками відділу освіти вивчено і схвалено на раді методкабінету (протокол №1 від 24.03.15р.) досвіди роботи 3-ох педагогів:
- Новохіжиної Р.Є., вчителя біології Холопичівської ЗОШ І-ІІІ ст. з проблеми «Формування екологічної компетентності учнів на уроках біології та в позакласній роботі».
- Литвин О.М., вчителя світової літератури Маньківської ЗОШ І-ІІІ ст., з проблеми «Формування якостей творчого читача засобами інтерактивних та інформаційно-комунікаційних технологій на уроках світової літератури».
- Мельничук Н.В., вчителя української мови і літератури Замличівської ЗОШ І-ІІІ ст.,  з проблеми «Створення духовно багатої особистості шляхом використання народознавчого матеріалу на уроках української мови і літератури».

Методкабінетом проведено моніторинг успішності творчої діяльності вчителів, які атестуються на встановлення вищої категорії і присвоєння педагогічних звань. Всі педагоги, які атестувалися володіють комп'ютером. В більшості навчальних закладів учителі, які атестувалися, проводили творчі звіти, предметні тижні, відкриті уроки, районні  методичні заходи. Новинкою атестації цього року стала підготовка електронних презентацій педагогів на засідання атестаційних комісій (Маньківська, Затурцівська, Шельвівська ЗОШ). Результати атестації: встановлено тарифні розряди - 5 чол., присвоєно кваліфікаційну категорію "спеціаліст ІІ категорії" - 2 2 чол., присвоєно кваліфікаційну категорію "спеціаліст І категорії" - 13 чол., встановлено відповідність раніше сприсвоєнній кваліфікаційній категорії "спеціаліст І категорії" - 13 чол., присвоєно кваліфікаційну категорію "спеціаліст вищої категорії" - 17 чол., встановлено відповідність раніше сприсвоєнній кваліфікаційній категорії "спеціаліст вищої категорії" - 54 чол., присвоєно звання "старший учитель" - 6 чол., встановлено відповідність раніше сприсвоєнному педагогічному званню "старший вчитель" - 12 чол., присвоєно звання "вчитель-методист" - 1 чол., встановлено відповідність раніше сприсвоєнному педагогічному званню "вчитель-методист" - 5 чол. Крім того, відповідно до перспективного плану атестацію пройшли 20 керівників ЗНЗ і 6 завідувачів ДНЗ, якимх визнано такими, що на відповідають займаній посаді. 

 

 

Переглядів: 656 | Додав: Roma | Дата: 15.04.2015 | Коментарі (0)

lokachiosvita2024@gmail.com
Конструктор сайтів - uCoz