Відділ освіти, молоді та спорту Локачинської РДА
Неділя, 19.05.2024, 01:19
Меню сайту

Форма входу

Пошук

Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 33

Педагогічна преса

МОН України

Статистика

Головна » 2018 » Травень » 04

     24  квітня  цього року  відбувся  семінар-практикум  для   вчителів історії, організований вчителем історії ЗОШ І-ІІІ ст. ім..В.К.Липинського  с. Затурці   Радчук Л.О.

     Тема  семінару  «Вивчення місцевих  історико-краєзнавчих  пам”яток  на уроках історії».  В рамках   семінару  був проведений квест, під час якого учасники семінару,  відповідаючи на запитання  з історії,  ознайомилися  із  визначними подіями, що відбувалися в Затурцях.

     Вчителі  історії   здійснили туристичні маршрути  по напрямках  Затурці- Городище та Вілька  Садівська - Городище. Зупинками у   туристичних   маршрутах   визначні місця с.Затурці та його околиць , а саме : Костел Святої Трійці, колишнє поселення  Лихачівка, урочище Замчище, Затурцівські джерела, село Вілька Садівська, пам’ятник загиблим жителям польської національності у 1943р., Вільчанське озеро.

     Кінцевою  зупинкою  було  Городище  або  «Городець» - пам”ятка археології, яка відноситься до  періоду Давньої Русі  і датується ІХ-ХІІІ ст.

     В Локачинському районі  на даний час є лише  два городища ,які перебувають під охороною держави : у смт Локачі  та у с. Затурці, з яким  ознайомилися  педагоги.

     Семінар –практикум показав, що  у нашому  районі  є  чимало  історичних пам”яток, екскурсії до яких стануть цікавими  для  дітей та  дорослих.

                                                                                 

Переглядів: 531 | Додав: Roma | Дата: 04.05.2018 | Коментарі (0)

Наприкінці  квітня  відбувся  районний  звітний  концерт  художньої  самодіяльності   кращих учнівських колективів  навчальних  закладів  району  під  назвою  «Дитинства  веселковий світ».  Кращі  музичні композиції були представлені ОНЗ «НВК «Локачинська ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія», Локачинським  районним Будинком школяра, ЗОШ І-ІІст.с.Затурці, Привітне, Старий Загорів, Холопичі,Шельвів, Привітне.

      З  вітальним  словом  до  учасників  художньої самодіяльності звернулася методист Волинського обласного центру естетичного виховання  Н.І.Шевчук,  перший заступник голови Локачинської районної державної адміністрації  Н.В.Сафронова, начальник відділу освіти, молоді та спорту Локачинської РДА О.С.Комар, депутат Волинської обласної ради М.Я.Скопюк.

                                                                                     

Переглядів: 437 | Додав: Roma | Дата: 04.05.2018 | Коментарі (0)

Нещодавно  у приміщенні  відділу освіти, молоді та спорту відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти. Питання, які  виносилися  на нараду  були: «Про закінчення навчального року та проведення ДПА у 2018р.», «Про  підготовку до проведення  ЗНО», «Про дотримання норм пожежної безпеки у навчальних закладах», «Про  проект Положення  «Про обласну виставку дидактичних та методичних матеріалів «Творчі сходинки педагогів Волині» та інше. У роботі  наради взяли участь працівники відділу освіти, молоді та спорту та райметодкабінету, працівники Локачинського районного сектору управління ДСНС України у Волинській області, керівник Локачинського районного центру зайнятості.Нещодавно  у приміщенні  відділу освіти, молоді та спорту відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти. Питання, які  виносилися  на нараду  були: «Про закінчення навчального року та проведення ДПА у 2018р.», «Про  підготовку до проведення  ЗНО», «Про дотримання норм пожежної безпеки у навчальних закладах», «Про  проект Положення  «Про обласну виставку дидактичних та методичних матеріалів «Творчі сходинки педагогів Волині» та інше. У роботі  наради взяли участь працівники відділу освіти, молоді та спорту та райметодкабінету, працівники Локачинського районного сектору управління ДСНС України у Волинській області, керівник Локачинського районного центру зайнятості.

Переглядів: 426 | Додав: Roma | Дата: 04.05.2018 | Коментарі (0)

lokachiosvita2024@gmail.com
Конструктор сайтів - uCoz