Відділ освіти, молоді та спорту Локачинської РДА
Неділя, 05.05.2024, 18:15
Меню сайту

Форма входу

Пошук

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 33

Педагогічна преса

МОН України

Статистика

Головна » Архів матеріалів
25 січня 2013р. у приміщенні НВК «Локачинська ЗОШ І-ІІІст.-гімназія» відбулося розширене засідання колегії відділу освіти по питанню «Підсумки роботи відділу освіти Локачинської районної державної адміністрації та розвитку освітньої галузі у 2012 році. На засідання запрошувалися керівники освітніх закладів району, заступники директорів, голови профкомів. Із доповіддю виступила начальник відділу освіти С.А.Семченкова, яка проаналізувала результати діяльності установ освіти у 2012 році та ознайомила над вирішенням яких завдань буде працювати відділ освіти та навчальні заклади у 2013 році. В обговоренні взяли участь завідувач ДНЗ с.Козлів Семенюк О.М., директор районного центру зайнятості Ребрук О.Д., директор ЗОШ І ст.с.Кремеш Семенюк Н.І., начальник районного сектору управління техногенної безпеки Лишук Р.В., чен президії районної організації профспілки працівників освіти Богдан О.К. Районний педіатр Ковалик Г.Л. ознайомила із підсумками медичного огляду учнів у 2012 році та проблемами медичного обслуговування учнівської молоді. До присутніх також звернувся голова Локачинської районної державної адміністрації Мазурок В.М. У своєму виступі він зупинився на шляхах вирішення матеріальних та фінансових проблем, які постають перед школами. Колегія ухвалила : за підсумками 2012 року роботу відділу освіти та навчальних закладів району вважати задовільною
Переглядів: 543 | Додав: Roma | Дата: 25.01.2013 | Коментарі (0)



Переглядів: 537 | Додав: Roma | Дата: 21.01.2013 | Коментарі (0)

І  місце у   турнірі   з  футзалу  серед  дівчат на  приз  Майстра Спорту України Світлани Денисюк - Середенко  посіли   вихованки  Локачинської   ДЮСШ  під керівництвом  тренерів  Гошія В.В. та Іванова В.М.. Турнір  проходив  3 січня 2013 р. у місті Нововолинськ.

   Переможці нагороджені Кубком та дипломами, а Струк  Юлію, вихованку  Локачинської  ДЮСШ, визнано кращим  гравцем турніру .

Переглядів: 545 | Додав: Roma | Дата: 21.01.2013 | Коментарі (0)

 Відповідно до наказу відділу освіти з січня 2013 року розпочались ХІ Спортивні ігри школярів району.

 10 січня проводились змагання із настільного тенісу на базі  загальноосвітньої школи І-ІІ ст. с.Козлів.  Участь взяли  10 шкіл І-ІІ та І-ІІІ ст. Серед  збірних команд шкіл І-ІІІ ст. місця визначилися наступним чином:

  І місце зайняла команда ЗОШ І-ІІІ ст. с.Привітне ,

  ІІ місце-команда ЗОШ І-ІІІ ст. с.Затурці,

  ІІІ місце –команда ЗОШ І-ІІІ ст. с.Павловичі

Серед команд загальноосвітніх шкіл І-ІІ ступеня результати змагань наступні:

  І місце виборола команда ЗОШ І-ІІ ст. с.Озютичі,

  ІІ місце-команда ЗОШ І-ІІ ст. с.Білопіль,

  ІІІ місце-команда ЗОШ І-ІІ ст. с.Козлів.

Переглядів: 614 | Додав: Roma | Дата: 21.01.2013 | Коментарі (0)

 18 січня 2013 року відбулася чергова нарада директорів шкіл І-ІІ та І-ІІІ ступеня. Головними питаннями, які розглядалися, були: організація навчально-виховного процесу у ІІ семестрі 2012-2013 навчального року, організація харчування школярів, ведення  шкільної документації.

Переглядів: 586 | Додав: Roma | Дата: 21.01.2013 | Коментарі (0)

Матеріали про тендерні закупки розміщено у розділі: каталог файлів в категорії Державні закупівлі
Переглядів: 540 | Додав: Roma | Дата: 09.11.2012 | Коментарі (0)

1 вересня в усіх навчальних закладах району відбулося святкування Дня знань. Особливим першовересень цього навчального року був для жителів с.Марковичі - тут відкрито нове приміщення школи, яке збудоване за сучасними технологіями і повністю укомплектоване усім необхідним для проведення навчально-виховного процесу. На урочистій лінійці, яку підготували педагоги місцевої школи, "іменинників" вітали: Хомич О.С., начальник обласного управління освіти, Мазурок В.М., голова райдержадміністрації, Демедюк В.І., голова районної ради, Семченкова С.А., начальник відділу освіти. Нижник Ф.І., голова сільської ради с. Марковичі, у своєму виступі, крім вітальних слів, також висловив вдячність усім, хто був причетний до будівництва школи. Крім словесних вітань педагогічний колектив приймав також цінні подарунки від державних організацій та приватних підприємств. Очільники від районної влади: Мазурок В.М., Демедюк В.І, Скопюк М.Я.та начальник обласного управління освіти Хомич О.С. перерізали стрічку до входу у нове приміщення, а Олександр Степанович вручив школярам символічний ключ до школи. Новобудова була освячена місцевим священником отцем Григорієм. У Святковому концерті взяли участь творчі колективи районного Будинку школяра. Пропонуємо для перегляду фоторепортаж із святкування Дня знань у с.Марковичі.

Переглядів: 536 | Додав: Roma | Дата: 03.09.2012 | Коментарі (0)

Шановні колеги!
Вітаємо Вас із наступаючим Днем знань і початком нового навчального року. Бажаємо Вам міцного здоров'я, творчого натхнення, благополуччя у ваших родинах, морального  та матеріального задоволення від педагогічної праці.
Переглядів: 536 | Додав: Roma | Дата: 31.08.2012 | Коментарі (0)

29 серпня відбулася районна конференція педагогічних працівників у ході якої було підведено підсумки роботи освітніх закладів у 2011-2012 н.р. та визначено пріоритетні напрямки розвитку системи освіти району на 2012-2013 н.р.
З доповіддю виступила Семченкова С.А., начальник відділу освіти.
В обговоренні доповіді взяли участь Костючко М.Ф., директор Старозагорівської ЗОШ І-ІІІ ст., Курбай Г.М., директор Білопільської ЗОШ І-ІІ ст., Лазарук Н.О., практичний психолог Затурцівської ЗОШ І-ІІІ ст., Сахарчук Т.Л., вчитель початкових класів Локачинського НВК, Слобода Н.О., завідувач Маньківським ДНЗ та Воткало Л.П., голова райкому профспілки працівників освіти.
Виступаючі робили особливий акцент на питання про готовність навчальних закладів до поступового переходу на новий Державний стандарт початкової загальної освіти.
Традиційно, начальник відділу освіти привітала з початком трудової діяльності молодих спеціалістів, яким було вручено трудові книжки, вітальні адреси та подарунки (зошити і ручки).
Від педагогів району з вітальним словом до молодих учителів звернулась Бойко І.Б., заступник директора Затурцівської ЗОШ І-ІІІ ст. ім.В.К. Липинського, вчитель-методист.
У роботі конференції взяли участь очільники району: Мазурок В.М., голова райдержадміністрації, Демедюк В.І., голова районної ради, Скопюк М.Я., перший заступник голови райдержадміністрації, депутат обласної ради, а також Карпюк Роман Петрович, ректор Інституту розвитку людини університету "Україна", депутат Волинської обласної ради, голова постійної комісії з питань освіти і науки, доктор педагогічних наук, професор, заслужений тренер України.
Учасники конференції прийняли резолюцію, у якій визначили основні завдання, над якими будуть працювати відділ освіти та навчальні заклади у 2012-2013 н.р. у сфері дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти.
30 серпня було організовано роботу секцій з усіх навчальних дисциплін, а також заступників директорів, класних керівників, педагогів-організаторів, практичних психологів.
Переглядів: 648 | Додав: Roma | Дата: 31.08.2012 | Коментарі (0)

Пропонуємо матеріали моніторингу результатів методичної роботи у школах району 3а 2011-2012 н.р. (матеріали до серпневих педрад) (Див. Каталог файлів, Методична робота)
Переглядів: 528 | Додав: Roma | Дата: 31.07.2012 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 12 13 14 15 »
lokachiosvita2024@gmail.com
Конструктор сайтів - uCoz