Відділ освіти, молоді та спорту Локачинської РДА
Субота, 18.05.2024, 19:42
Меню сайту

Форма входу

Пошук

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 33

Педагогічна преса

МОН України

Статистика

Головна » Архів матеріалів

9 березня  ц.р.  пройшли змагання з футзалу  серед  дівочих команд Всі ігри відбулися  в спортивної  зали   Шельвівської   ЗОШ І-ІІІ ст. В змаганнях взяли участь 6 команд   загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ст . У групі - А змагалися команди: Конюхівської ,Колпитівської та Шельвівської  ЗОШ, У групі-Б боролися  команди:  Бубнівської , Маньківської ,  Затурцівської ЗОШ. .За результатами ігор визначились пари, які вели боротьбу за призові місця.   У фіналі  за перше місце змагалися команди  футзалісток  Колпитівської  та Бубнівської ЗОШ І-ІІІ ст.. .Другий рік поспіль перемогу св»яткували дівчата Колпитівської  ЗОШ .(директор Паляничка А.П., вчитель фіз. виховання Новосад А.В.). На другій сходинці – команда Бубнівської ЗОШ І-ІІІ ст..команди (директор Вільчевський А.В.,вчитель фіз..виховання Крамаренко С.П.) Третю  сходинку   посіла  команда  Конюхівської ЗОШ І-ІІІст.(директор Нижник В.О, вчитель фіз..виховання Ярощук А.В) , яка   обіграла команду Маньківської ЗОШ  (4 місце). У матчі  за п»яте місце команда Затурцівської ЗОШ здолала своїх суперників з Шельвівської ЗОШ. (6 місце). Депутат обласної ради Михайло Якович Скопюк нагородив кращих гравців турніру – Давидчук Оксану (Колпитівська ЗОШ,) та Бугайчук  Валерію (Бубнівська ЗОШ)  цінними подарунками,  команди – призери отримали від депутата солодкі призи та дипломами відділу освіти,молоді та спорту.

Переглядів: 355 | Додав: Roma | Дата: 12.03.2017 | Коментарі (0)

 17 лютого 2017р. урочисті фанфари, що гучно пролунали в Локачинському районному Будинку культури, сповістили про початок ІІ районного фестивалю військово-патріотичної пісні «Герої не вмирають». Впродовж трьох годин зі сцени лунали українські пісні. Фестиваль зібрав повну залу юних і дорослих патріотів, для того, щоб у непростий для України час саме патріотичною піснею висловити своє ставлення до Батьківщини, до її славних дочок і синів, які захищають нашу країну.

Сьогодні, коли на нашу землю прийшли загарбники, захисники України зі зброєю в руках відстоюють найцінніше - незалежність нашої держави і мирне життя її громадян. А про героїзм безстрашних українських бійців уже ходять легенди в усьому світі. Ці мужні люди чинять звитяги, вселяють віру й дарують надію. І так боляче стає, коли вони йдуть з життя. Саме темі героїзму наших воїнів були присвячені такі пісні: «Герої не вмирають», «Небесна сотня», «Небесну сотню, Господи прийми», «Нашим героям», «Ми за мир», «Чорна квітка», «Мій тато-герой».

Україна завжди асоціюється з безкраїми золотими ланами під чистим блакитним небом. У нас є просторі степи й густі ліси, лагідні моря й величні гори, бурхливі річки та спокійні озера. Саме про красу й неповторність нашої Батьківщини йшлося у таких піснях, що звучали на фестивалі: «Україна, край наш рідний», «Світить сонце, світить ясне», «Україна – це ти», «За рідну землю» та інших.

Саме патріотизм сьогодні, як ніколи, став головною рисою української молоді. І даний конкурс цьому доказ. Це свято творчості, таланту, натхнення в ім’я доброго та вічного.

В ході концертної програми звучали різні жанрові виконання пісень, на всі смаки та у всіх інтерпретаціях. Усі присутні поринули в спогади, пройшлися шляхами подвигу і слави, прослухавши пісні, які колись та зараз піднімали бойовий дух, спонукали до життя.

Наше родинне вогнище саме тут, в Україні. Це наше велике «Я», з якого беремо початок усі ми. Тож поважаймо свою країну, любімо людей, які живуть поряд з нами і віримо у щасливе майбутнє. Слава Україні!

                                                                

Переглядів: 539 | Додав: гандзя | Дата: 03.03.2017 | Коментарі (0)

24-26 лютого ц.р в м.В-Волинську стартувала обласна Спартакіада  школярів Волині. Вже стало традицією , що першими змагаються юні баскетболісти. У змаганнях взяли участь 16 збірних команд з міст та районів, які за жеребкуванням розділились у 4-х групах по 4 команди. У нашій групі змагались команди Камінь –Каширського, Іваничівського та Рожищенського районів. Юнаки Локачинської команди , до складу якої входили учні Старозагорівської зош І-ІІІ ст.. та НВК Локачі. виграли всі  три поєдинки у групі, потрапили до четвірки найсильніших. У фіналі наші хлопці  обіграли команди В-Волинського  та Ратнівського районів. У боротьбі за 1 місце не вдалося здолати команду «Волинь-баскет»   м.Луцьк. За зайняте друге місце наші спортсмени нагороджені  дипломи  управління освіти, науки та молоді.

Переглядів: 353 | Додав: Roma | Дата: 28.02.2017 | Коментарі (0)

     Завершилися змагання з  баскетболу  за програмою «ХV Cпортивні ігри школярів району»   У змаганнях взяли участь  понад 150 учнів, які представляли 15  команд загальноосвітніх шкіл району : 9 команд  юнаків та 6 команд дівчат . Баскетбольні зустрічі  серед юнаків   проходили у міжшкільних зонах. До фінальної частини  вийшли  переможці  груп, а саме команди Старозагорівської, Шельвівської ЗОШ І-ІІІ ст. та  НВК «Локачинська зош І-ІІІ ст.- гімназія»14 лютого  на базі  Локачинського НВК  зіграні фінальні зустрічі.  Захоплюючим було протистояння основних суперників команд  НВК смт.Локачі та с.Старий Загорів. Ця зустріч  відбулись у напруженій боротьбі Протягом  всіх  періодів  рахунок  залишався  рівним. Лише один кидок спортсменів  НВК смт.Локачі визначив переможця .У підсумку команди  розділили місця  наступним чином:   

 І місце – НВК «Локачинська зош І-ІІІ ст.- гімназія    

 ІІ місце – Старозагорів зош                                         

 ІІІ місце – Затурцівська зош                                         

 VІ-VІ місце –  Замличівська, Шельмівська,Колпитівська зош І-ІІІст.                                  

 VІІ-ХІ місце –Маньківська, Холопичівська,  Привітненська зош  І-ІІІст                                                                                         

  16 лютого ц.р. змагалися дівчата..Представниці 6  загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ст..– смт.Локачі, с.Привітне, с.Шельвів, с.Затурці, с.Маньків та с. Колпитів розіграли  командну першість .  Спочатку ігри проходили у групах за коловою системою. До фінальної частини  вийшли команди Колпитівської, Шельвівської  ЗОШ І-ІІІ ст. та НВК Локачі. За підсумками фінальних ігор місця  команди  розділили наступним чином                                                                                              

І місце    Колпитівська зош І-ІІІ ст НВК «Локачинська зош І-ІІІ ст.- гімназія     

ІІ місце    . Шельвівська зош І-ІІІ ст                                                                                                     

ІІІ місце   «Локачинська зош І-ІІІ ст.- гімназія»    

ІV місце    Маньківська зош І-ІІІ ст                                                                                 

 V місце     Затурцівська зош І-ІІІ ст

V І місце    Привітненськазош І-ІІІ ст

         

Переглядів: 381 | Додав: Roma | Дата: 17.02.2017 | Коментарі (0)

12 квітня Губинська ЗОШ І-ІІ ст. гостинно зустріла учасників семінару директорів шкіл району. Поскільки тема семінару була "Стилі управління та типологія менеджерів", тому у теоретичному блоці керівників було ознайомлено із існуючою класифікацією стилів управління і впливом їх на діяльність керівника ЗНЗ. Відкрила семінар Савчук Л.В., головний спеціаліст відділу освіти, яка у своєму виступі акцентувала увагу на особливостях управлінської діяльності керівника навчального закладу, що вимагає застосування системного підходу до управління та свідомого використання сильних характеристик декількох сучасних стилів керівництва. Ділову гру "Стилі управління керівника ЗНЗ", в процесі якої директори в інтерактивній формі ознайомилися з основними стилями управління, провела з учасниками семінару Вознюк Л.В., методист-психолог районного методкабінету. У другій частині семінару педагогічний колектив Губинської ЗОШ презентував свій навчальний заклад. Про досягнення, перспективи і проблемні питання у роботі розповіла Левкова І.С., директор місцевої школи. Досвідом роботи у формі майстер-класу поділились з присутніми такі  педагоги: Ковальчук В.О., вчитель української мови і літератури, з проблеми: "Розвиток творчої особистості учня на уроках української мови і літератури"; Дудечко Л.С., вчитель англійської мови, з ьпроблеми: "Світ - це театр, і ми всі в ньому актори"; Скакун О.М., вчитель біології і географії, з проблеми: "Екологічне виховання - крок до збереження природи".  Особливою редзинкою семінару був виховний захід "Ми творці життя - батьки і діти, невмирущий, мужній родовід", учасниками якого були учні, батьки, вчителі. Екскурсію до шкільного музею-світлиці провела вчитель історії Зіновій Ж.Є. Підводячи підсумки семінару, Семченкова С.А., начальник відділу освіти, Кушнір М.А., директор Затурцівської ЗОШ, інші керівники відзначили творчу роботу дирекції і всього педагогічного колективу над створенням необхідних умов для організації навчально-виховного процесу.

Переглядів: 640 | Додав: Roma | Дата: 15.04.2016 | Коментарі (0)

Уже другий рік «Шкільна ліга з баскетболу 3х3» охоплює і Волинський  регіон. Нагадуємо, що саме минулого року  команди Старозагорівської зош І-ІІІ ст. , вихованці Локачинської ДЮСШ  у 2015 році  були учасниками змагань з даного виду спорту Спортсмени змагалися у двох вікових категоріях: 1997р.н. та 2000р.н..  Дві наші команди пройшли до фіналу.  З чотирьох команд-фіналісток, які виклалися сповна, наші хлопці отримали заслужені   нагороди. У підсумку  команда старшої вікової групи  посіла четверту сходинку, а юнаки 2000 р. н. стали призерами цих змагань. З надією на успіх  в  боротьбі за звання Чемпіона області з баскетболу  (3х3)  до м. Луцька  30 березня  цього року  юнаки   Старозагорівської  загальноосвітньої школи знову вирушили за перемогою. У цих змаганнях взяли участь понад 100 школярів із міст та районів області.  Школярі змагалися у двох вікових групах: 1998р.н (9 команд). та 2001 р.н (11 команд ).  Кожен поєдинок був надзвичайно емоційним та сповненим прагнення перемоги. Важким було  протистояння команд у групі 1998 р.н. За жеребкуванням наші хлопці попали у групу до команд: м. Луцька «Волиньбаскет», м.В-Волинського та чемпіонів Всеукраїнських змагань військового ліцею з посиленою фізичною підготовкою. Дві поразки та одна перемога над командою м. В-Волинського відкинуло юних баскетболістів на 5-6 місце.  А от команда юнаків 2001 р.н.  пройшла до фіналу.  З шести команд, наші юнаки отримали очікувані   нагороди. Вигравши  з значним рахунком у команд:  смт. Ківерці (7:0), смт. Турійск (7:4)  НВК с. Маяки -1 (2:7) , перегравши команди  м. Нововолинська (7:3) та  м.В-Волинський (7:5),  наші земляки пройшли  до фіналу  і  продовжили  боротьбу за 1-2 місце.  Поразкою закінчилась  фінальна зустріч з командою військового ліцею з посиленою фізичною підготовкою (7:1)  і перемогою над командою НВК Маяки -2 (7:0).Юні баскетболісти отримують бронзові  нагороди (ІІІ місце). Після фінального свистка молодша команда загорівців  не змогли стримати радості. Це було  перше досягнення юних спортсменів на змаганнях такого рівня, які вони вибороли власною цілеспрямованістю, самовіддачею та наполегливістю.  Честь району та школи гідно захищали: Костючко Володимир, Дейнеко Владислав, Лишук Віктор,Малюк Микола, Полюх Андрій, Ткачук Михайло, Степанюк Богдан, Дацюк Олександр (ЗОШ с. Старий Загорів ) Хамежук Юрій (НВК смт. Локачі).  З року в рік  юнакам баскетболістам вдається демонструвати усе вищий  рівень спортивної підготовки, це не дивно, адже групи ініціативних небайдужих до баскетболу юнаків   знаходять час для систематичних тренувань.  Щоденна праця  тренера-викладача Локачинської ДЮСШ Калиша П.Ю  та вчителів фізичного виховання Дурика М.Ю  Старозагодівської школи та Савчука В.Д. НВК смт. Локачі - принесла  очікуваний успіх. Бажаємо  юним спортсменам  сил і наснаги,  у подальшому високо тримати стандарти  баскетболу та продовжувати популяризацію яскравого, насиченого адреналіном виду спорту.

Переглядів: 490 | Додав: Roma | Дата: 11.04.2016 | Коментарі (0)

7 квітня відбулось засідання районної атестаційної  комісії, яка розглянула атестаційні матеріали і прийняла рішення про атестацію 55 педагогів загальноосвітніх шкіл І-ІІ і І-ІІІ ступеня, 4 вчителів ЗОШ І ст. і 4 педагогів дошкільних навчальних закладів. Районна атестаційна комісія прийняла рішення про: - присвоєння кваліфікаційної категорії "спеціаліст вищої категорії 13-ти педагогам; - відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії "спеціаліст вищої категорії"  - 23-ом педагогам; - відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії "спеціаліст вищої категорії" та педагогічним званням "вчитель-методист" 1-му педагогу, "старший вчитель" 8-ми педагогам. Педагогічне звання "учитель-методист присвоєно  Барабошко С.А., вчителю біології, Осадці С.Д., вчителю української мови і літератури, Сірук Г.В., вчителю музичного мистецтва із  НВК «Локачинська ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія», Дацюк Л.І., вчителю математики ЗОШ І-ІІІ ст. с.Маньків; звання "старший вчитель" присвоєно  Бакун О.П., вчителю російської мови і світової літератури НВК «Локачинська ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія», Хитрій І.С., вчителю англійської мови і Кушніру М.А., вчителю фізичної культури із ЗОШ І-ІІІ ст. с.Затурці, Баран Л.Ф., вчителю зарубіжної літератури і Яцюку І.М., вчителю фізики із ЗОШ І-ІІІ ст. с.Старий Загорів. Новинкою атестації цього року стала участь навчальних закладів у обласному проекті «Електронна атестація».Керуючись наказом обласного управління освіти від 10.11.2015 №273 «Про впровадження науково-педагогічного проекту «Електоронна атестація» у навчальні заклади району» переважна більшість шкіл (29 педагогів, що становить 55% від усіх, що атестувалися на присвоєння і відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії») активно включилися в проект а саме: Маньківська (4 чол.), Затурцівська (2 чол.), Локачинський НВК (7 чол.), Старозагорівська (2 чол.), Шельвівська (1 чол.), Великоокорська (2 чол.), Заячицівська (1 чол.), Кисилинська (1 чол.), Козлівська (1 чол.), П’ятикорівська (1 чол.), Коритницька (1 чол.), Павловичівська (4), Привітненська (1 чол.). Педагоги створили електронні портфоліо і успішно пройшли кваліметрію на творчий рівень. Крім того, атестацію на відповідність займаній посаді пройшли 5 керівників загальноосвітніх навчальних закладів і 3 керівники дошкільних навчальних заклади. Вітаємо усіх педагогів з успішною атестацією.

Переглядів: 491 | Додав: Roma | Дата: 08.04.2016 | Коментарі (0)

Початок довгоочікуваної весни для учнівської молоді  став багатим на проведення різноманітних конкурсів та  масових заходів. Упродовж канікул на спортивних майданчиках та у спортивних залах було  не аби як  гамірно та людно. Саме там упродовж канікул проходили спортивні поєдинки серед  юнаків  та юначок віком від 12 до 17 років з  наймасовіших видів спорту : футболу, баскетболу та волейболу.  26  березня проходила відкрита першість спортивної школи з міні-футболу серед дівчат 2000-2001 , 2002-2003 років народження. Традиційно в цих змаганнях взяли   участь команди-філії  спортивної школи: с. Привітне,  с. Козлів, смт. Локачі  та команда дівчат В-Волинської ДЮСШ.  Шляхом ігор за коловою системою у кожній групі  були в визначені переможці - команда В-Волинської ДЮСШ. Поступившись суперникам  юні спортсмени смт. Локачі  посіли ІІ місце, ІІІ місце за  футболістками с. Козлів (2002-2003 р. н.) У старшій віковій групі (2000-2001 р.н.) І місце - В.Волинська ДЮСШ., ІІ місце – смт  Локачі, ІІІ місце – смт. Локачі -2 .Кожен поєдинок був надзвичайно емоційним та сповненим прагненням до перемоги. Традиційним стало проведення у районі спартакіади школярів району. Змагання проходять поетапно, майже цілий рік. Підбиті підсумки    змагання серед юнаків та юначок ЗОШ  І-ІІ ст. з баскетболу, які проходили 29 та 31 березня цього року . На спортивних майданчиках  зібралися кращі представники та представниці цих  навчальних  закладів. У районних змаганнях з баскетболу серед дівчат ЗОШ  І-ІІ ст. перемогу святкували спортсмени навчального закладу с. Зубильне, на другому місці команда  с. Губин, а третє місце за командою  с. Козлів. Такі  ж  змагання відбулися серед  юнацьких команд  Згідно з регламентом, команди змагалися за коловою системою. Найцікавішими виявились ігри за 1-2  місця. . Після кожного влучного кидка то одна то інша команда виходила вперед. Все ж таки фортуна посміхнулась команді Козлівської ЗОШ,  яка  стала  переможцем  змагань,  ІІ  місце - посіли  юні  баскетболісти  Зубильненської  зош,   третє  місце  - команда Заячицівської зош. Як з’ясувалося, у нашому районі є і  чимало прихильників волейболу.  Такі змагання  проводяться уже третій рік поспіль і стають популярними серед учнівської молоді. За першість серед волейбольних команд району 28  березня  боротьбу вели команди  юнаків ЗОШ І-ІІІ ст. с. Привітне,   с. Затурці,  с.Павловичі,  с. Старий Загорів, с. Колпитів та НВК Локачі. Ігри пройшли за коловою системою у двох групах . Команди були рівні і боротьба виявилась дуже цікавою. Найбільший інтерес  викликав фінальний поєдинок  команд  Затурцівської  та  Колпитівської загальноосвітніх шкіл. Завдяки бійцівському  та рішучому настрою юнаків  команда затурчан  отримала перемогу з значною перевагою у партіях. ІІІ місце посіла команда Старозагорівської ЗОШ. Хочеться відмітити  молоду,  перспективну команду Привітненської ЗОШ . Честь школи захищали учні 8-9- класів, але  зуміли витримати  натиск суперником  і результаті команда  посіла  четверте  загальнокомандне місце , п»яте місце - Павловичівська ЗОШ , шосте місце – НВК смт.Локачі.

Переглядів: 491 | Додав: Roma | Дата: 08.04.2016 | Коментарі (0)

24 березня було проведено ХІV районний фкстиваль педагогічних ідей "Інноваційні підходи до організації навчально-виховного процесу", до участі в якому запрошувалися учителі, які атестуються на присвоєння кваліфікаційної категорії "спеціаліст вищої категорії". Свій творчий доробок презентували 12 педагогів, а саме: Полюх Аліна Василівна, вчитель біології Старозагорівської ЗОШ І-ІІІ ст., Шумчук Ірина Анатоліївна, вчитель біології Кисилинської ЗОШ І-ІІ ст., Мелечко Людмила Миколаївна, вчитель біології Бубнівської ЗОШІ-ІІІ ст.,Лавренюк Лариса Олексіївна, вчитель географії Павловичівської ЗОШ І-ІІІ ст., Трофимюк Наталія Володимирівна, вчитель фізики Маньківської ЗОШ І-ІІІ ст., Литвинюк Діна Омелянівна, вчитель початкових класів Замличівської ЗОШ І-ІІІ ст., Виговська Оксана Володимирівна, вчитель початкових класів Замличівської ЗОШ І-ІІІ ст.,Барановський Олег Петрович, вчитель математики Заячицівської ЗОШ І-ІІ ст., Іващук Микола Миколайович, вчитель фізичної культури Великоокорської ЗОШ І-ІІ ст., Паламар Ольга Ростиславівна, вчитель початкових класів Великоокорської ЗОШ І-ІІ ст., Трофимюк Лариса Миколаївна, вчитель початкових класів Коритницької ЗОШ І-ІІ ст., Хома Ольга Володимирівна, вчитель математики Шельвівської ЗОШ І-ІІІ ст. Фестиваль в черговий раз продемонстрував, щл вчителі творчо підходять до організації навчально-виховного процесу, вносять елементи інноваційності у традиційний урок. Пропонуємо презентації з фестивалю у "Меню сайту" Вчительські презентації.

 
Переглядів: 507 | Додав: Roma | Дата: 25.03.2016 | Коментарі (0)

3 березня ц.р. пройшли змагання серед дівочих команд з футзалу Всі ігри відбувалися в приміщенні спортивної зали Шельвівської зош І-ІІІ ст. В змаганнях брало участь 7 загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ст. : с. Колпитів, с.Конюхи, с.Бубнів, с,Шельвів, с.Затурці, с. Маньків та смт. Локачі . В ході попередніх ігор у групах по коловій системі, були виявлені претенденти на призові місця . У групі- А змагалися команди:Конюхівської ЗОШ, Затурцівської ЗОШ та Локачинський НВК, У групі-Б боролися чотири команди: Колпитівської ЗОШ, Шельвівської ЗОШ, Бубнівської ЗОШ, Маньківської ЗОШ. У фінальних зустрічах боротьбу за перше місце турніру вели команди Колпитівської зош І-ІІІ ст. та НВК смт. Локачі. За серією пенальті перемогу отримали колпитівські дівчата . Третю сходинку посіла команда Бубнівської зош І-ІІІст. , яка в матчі обіграла команду Затурцівської ЗОШ (4 місце). У матчі за п»яте місце команда дівчат Шельвівської ЗОШ здолала своїх суперниць з Конюхівської зош На позиціях аутсайдерів залишилась команда Маньківської зош -7 місце. Команди переможці та призери нагороджені дипломами відділу освіти. Солодкі призи юні спортсменки отримали від депутата обласної ради Михайла Яковича Скопюка та пам»ятні призи від Локачинської ДЮСШ .

Переглядів: 503 | Додав: Roma | Дата: 14.03.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 ... 14 15 »
lokachiosvita2024@gmail.com
Конструктор сайтів - uCoz