Відділ освіти, молоді та спорту Локачинської РДА
Неділя, 05.05.2024, 13:35
Меню сайту

Форма входу

Пошук

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 33

Педагогічна преса

МОН України

Статистика

Головна » Архів матеріалів

Багато років у нас в районі проводились змагання з баскетболу серед чоловіків,в яких брали участь понад 10 команд. З різних причин дані змагання не організовувались. Та у 2018 році відділ освіти, молоді та спорту вирішив відновити ці змагання і як виявилось, не дарма.

     Турнір проходив 17-18 лютого цього року в спортивному залі ОНЗ «НВК «Локачинська ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія». У змаганнях взяли участь такі команди з с. Затурці, с. Замличі, «Надія» с.Старий Загорів, «Юніор» та «Стріт-Баскет» (Локачі) та збірна команда ЗОШ (смт. Локачі та с. Старий Загорів)

     Команди були поділені на 2 групи. За результатами жеребкуванняв групу А попали команди: «Юніор», «Стріт-Баскет» та Затурці. В групу Б: Замличі, «Надія» та збірна команда ЗОШ. За підсумками групового етапу до фінальної частини змагань вийшли наступні команди: «Юніор», «Стріт-Баскет», «Надія» Старий Загорів та збірна команда ЗОШ.

      У фінальній частині ігри проводились за Олімпійською системою. У першому півфіналі зійшлись команди «Юніор» та збірна команда ЗОШ. Перемогу здобула більш досвідчена команда-«Юніор» - багаторазовий призерминулорічних змагань. У другому півфіналі за вихід у фінал змагались «Стріт-Баскет» та «Надія». Гра була дуже напружена та все ж таки вихід до фіналу здобула команда з Локач (46:40). Тож, у матчі за 3 місце зійшлись команди «Надія» та збірна школярів. Перемогу здобула команда зі Старого Загорова(48-36). У матчі за золоті медалі змагались дві Локачинські команди: «Юніор» та «Стріт-Баскет». Очевидно, що ці команди достойні фіналу, адже відразу було помітно тактичну та технічну майстерність гравців,про це свідчить кількість закинутих очок. Перемогу в матчі з рахунком (36-17) здобула команда «Юніор».

     Команди, які посіли І-ІІІ місце у загальнокомандному заліку нагородженні дипломами відділу освіти, молоді та спорту Локачинської РДА та кожен гравець нагороджений медалями.

     Також, хочеться виразити подяку дирекції та вчителям фізичного виховання ОНЗ «НВК «Локачинська ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія». за надання спортивного залу для проведення змагань.

     Відділ освіти, молоді та спорту висловлює вдячність всім учасникам змагань за активну участь,а також вітає переможців та призерів районного чемпіонату з баскетолу

                                                                             

Переглядів: 392 | Додав: Roma | Дата: 26.02.2018 | Коментарі (0)

Відповідно плану спортивно-масових заходів відділу освіти, молоді та спорту Локачинської РДА на 2018 рік  1 лютого на базі ОНЗ «НВК «Локачинська ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія» відбувся ІІ (районний) етап фестивалю «Веселі старти» серед команд учнів 3-4 класів закладів загальної середньої освіти. В п’яти естафетах змагалися команди учнів десяти шкіл. Перше місце виборола Старозагорівська, друге – Затурцівська, третє розділили Локачинська та Маньківська команди.  Спонсор змагань – депутат обласної ради Скопюк Михайло Якович – вручив переможцям футбольні м’ячі. Також всі учасники спортивних змагань отримали дипломи відділу освіти та набори солодощів від спонсора, а за кращий дитячий малюнок на тему: «Спорт для всіх» - за здоровий спосіб життя» команди Привітненської, Затурцівської ЗОШ та Локачинського ОНЗ  -  фарби та пензлики.

Переглядів: 405 | Додав: Roma | Дата: 16.02.2018 | Коментарі (0)

За підсумками проведених матчів Першості Локачинського району з футзалу 1 місце виборола команда ФК "Локачі" .За срібні та бронзові нагороди вели боротьбу три футзальні колективи ( ФК "Стохід"Зубильне, ФК "Турія" Затурці , ФК "Твориничі"), які у підсумку набрали по 19 очок.
Тож місця визначалися за кращою різницею м'ячів в особистих зустрічах між претендентами за нагороди.
З кращою різницею( +1м'яч) срібло здобула команда ФК "Стохід" Зубильне .
Бронзові нагороди виборола ФК "Турія"Затурці ( з різницею 0 м'ячів), ФК Твориничі - 4 місце ( різниця -1м'яч) .
Команди призери отримали медалі та дипломи за відповідно зайняті місця ,а переможець був нагороджений Кубком Першості .
У номінації :
1.Кращий воротар Першості було визнано -Галая Вадима ( ФК"Турія"Затурці)
2. Кращий нападаючий -Абрамов Андрій ( ФК "Твориничі")
3. Кращий гравець Першості - Тимощук Вадим ( ФК Локачі)
Та приз "Глядацьких симпатій" здобув - Моспанюк Богдан ( ФК "Стохід" Зубильне) 

Гравці були нагороджені статуетками та призами ,які були придбані депутатом обласної ради Скопюком Михайлом Яковичем .
Команда ФК Твориничі була нагороджена статуеткою "За волю до Перемоги!"

                                                                                

 

 

Переглядів: 403 | Додав: Roma | Дата: 12.02.2018 | Коментарі (0)

                   

      11-12 листопада на стадіоні «Локачі» та на території майданчика ОНЗ «НВК «Локачинська ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія» з штучним покриттям для ігрових видів спорту був проведений ХІІІ турнір з міні-футболу на Кубок пам’яті Андрія Бугайчука.

Змагання проходили серед молоді Локачинського району, в яких взяли участь 15 команд.

       Ігри проходили у  3 групах по 5 команд, у фінальну частину змагань виходили команди,які зайняли 1 та 2 місце в групі. У фінальній частині зустрілись команди: ФК «Локачі», «ЛК Локачі», «Ластівка» (Локачі), ФК «Бубнів», «Здоров’я» та «Луга» (Козлів). У фінальній частині команди змагались у 2 групах. Ігри проводились за коловою системою.

      Отже,у матчі за бронзові медалі зустрілись команди «ЛК Локачі» та «Здоровя». Основний час закінчився з рахунком 1:1,тому переможець виявився у післяматчевих пенальті, де фортуна була більш прихильною до команди «Здоровя» (2:0).

     У матчі за 1 місце зустрілись команди Ластівка та ФК Локачі. Перемогу з рахунком 0:3 здобула більш досвідчена команда, ФК Локачі, для якої ця перемога стала пятою підряд у цьому турнірі.

      За підсумками змагань, 3 місце посіла команда «Здоровя», 2 місце-«Ластівка», а переможцем турніру стала команда ФК «Локачі».

      Відділ освіти, молоді та спорту спільно з Федерацією футболу Локачинського району нагородили призерів дипломом та медалями, а переможцям змагань вручили перехідний Кубок.

      Дуже приємно, що кожного року кількість команд бажаючих взяти участь у турнірі та вшанувати память А. Бугайчука зростає. Це свідчить про належний рівень організації спортивно-масової роботи на місцях з розвитку футболу та міні-футболу, зокрема.

 

                                                       

Переглядів: 399 | Додав: Roma | Дата: 15.11.2017 | Коментарі (0)

                                                 

«Срібло», у копілку  спортсменів району

           Триває обласна Спартакіада   за програмою «XV Спортивні ігри школярів Волині».

     Нещодавно м.В.Волинську смт Любешів, смт Ратно та с. Забороль Луцького району проходили  зональні змагання з футболу серед юнаків 2000 р.н. і молодші. Взагалі на футбольних полях Волині зібрались 360 юних  спортсменів у складі 20 команд з районів області.

10 жовтня ц.р. в місті В-Волинському збірна команда Локачинського району відіграла зональні ігри. У групі змагання проходили за олімпійської системою. Наші земляки впевнено здолали опір   команд Іваничівського району (3:0) та  В-Волинського району (1:0), тим самим  вибороли путівку до фінальної частини.

        За результатами  відбіркових змагань, ще у трьох групах фіналістами стали команди Любешівського, Рожищенського та Ратнівського районів.

        Фінальний етап змагань відбувся у с. Копачівка Рожищенського району.

        У фіналі наші земляки першу гру зіграли з командою Любешівського району. У цьому двобої спортсмени Локачинщини отримали бажану перемогу (2:1), та  на жаль, у наступній зустрічі за звання Чемпіона  отримали поразку від господарів поля-команди  Рожищенського району (1:2) . Після фінального свистки юні футболісти та тренерський склад  не змогли стримати емоцій. За багато років наша командаі двічі потрапляли до фінальної частини, але друге командне місце - перше   досягнення футболістів  на змаганнях такого рівня.

Честь району та школи захищали: Грек Дмитро, Шевчук Владислав,Дрозда Михайло, Шевчук Олександр (ОНЗ « НВК Локачинська зош І-ІІІ ст..-гімназія»), Ханзерук Дмитро, Чечелюк Дмитро, Ляшук Роман (Затурцівська зошІ-ІІІ ст..), Кузнецов Роман,(Шельвівська зош І-ІІІ ст), Барчук Владислав, Панасюк Тарас (Бубнівська зош І-ІІІ ст..), Великийчоловік Юрій(Козлівська зош І-ІІ ст..) Шанта Роман(с.Затурці),Недбало Вадим (с.Шельвів),Хімічук Юрій, Пашкуда Дмитро (с.Козлів),Власюк Григорій (с.Кремеш), Савчук Степан (с.Замличі), Мотрій Назар(с.П»ятикори).

        За підсумками фінальних зустрічей перше місце виборола команда Рожищенського району,  друге  місце посіли спортсмени Локачинського району, третє місце - Любешівський район.

Переможеці та призери змагань нагороджені дипломами Волинського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України.

          Відділ освіти, молоді та спорту висловлює вдячність директорам та вчителям фіз..виховання вищезгаданих загальноосвітніх шкіл, а також тренерам –викладачам Локачинської ДЮСШ, які упродовж багатьох років  готують кандидатів для збірних команд району.

 За зайняте друге місце команду (до якої входив  дублючий склад команди «Турія» с.Затурці ) вітає Федерація футболу Локачинського району, за досягнуті успіхи кожен гравець отримає срібні медалі.

 

                                                                             

Переглядів: 496 | Додав: Roma | Дата: 27.10.2017 | Коментарі (0)

 

21 вересня відбувся Чемпіонат області з футолу за програмою обласної спартакіади "Волинь спортивна-2017".У змаганнях взяла участь збірна команда Локачинського району у складі 17 учнів.Наші спортсмени зайняли 2 місце в групі та вийшли у фінальну частину змагань.

 

 

                                                 

Переглядів: 431 | Додав: Roma | Дата: 11.10.2017 | Коментарі (0)

Переглядів: 479 | Додав: гандзя | Дата: 08.05.2017 | Коментарі (0)

23 лютого 2017 року відбулась колегія відділу освіти, молоді та спорту.

Переглядів: 468 | Додав: гандзя | Дата: 08.05.2017 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 ... 14 15 »
lokachiosvita2024@gmail.com
Конструктор сайтів - uCoz